Барменот Дритан Алсела е еден од оние лате уметници кои уживањето во секојдневната шолја кафе можат да ви го направат единствено. Погледнете што се може да направи овој професионален бариста. Ако работите позади шанк, ова видео може да ви послужи како туторијал како и вие да создадете мало уметничко дело.