Мора да се сложите со нас дека нема ништо повкусно од голем сендвич со многу состојки направен со топол багет. Ако во ваша близина нема од каде да го купите, ви советуваме да ги засукате ракавите и самите да си направите домашен багет. Верувајте сендвичот ќе ви биде уште повкусен. На ова видео ќе го најдете комплетниот рецепт. Следете ги насоките и уживајте вo вкусниот оброк.