Одлична реклама на Ефес Пилсeнер, кои за најновата кампања решија да ги ангажираат ултра згодните чирлидерки на кошаркарскиот тим на ЦСКА Москва. Погледнете како креативно може да се искористи вишокот пивска пена. Уживајте!