Неколку секунди од ова видео ќе ви бидат потребни да ви стане јасно дека младиот бармен Александар Штифанов е на правото место. На шоуто  “И јас имам талент” каде што освен што ги демонстрира своите барменски способности, ја потврдува тезата дека добриот бармен освен познавањето на својот занает и вештината на изведување на трикови, мора да биде и одличен шоумен.