Се помалку денови остануваат до официјалниот почеток на Европското првенство во фудбал. Компанијата Карлсберг која важи за долгогодишен подржувач на најважната споредна работа на светот, ја промовираше својата најнова кампања за мотивација на Англиските фанови, која дефинитивно е една од најкреативните и најзабавните кои се појавиле во последниот период. Секоја чест!