Омилениот пијалок на Кери Бредшо содржи се што ви треба за добра забава и незаборавна вечер. На неа сигурно делуваше, а на вас?

Космополитен

By Гастронаутка Published: June 9, 2013

    Омилениот пијалок на Кери Бредшо содржи се што ви треба за добра забава и …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Ставете ги сите состојки во шејкер и енергично протресете го.
    2. 2.Послужете го коктелот во оладена чаша за мартини и украсете ја со кора од портокал.