Се прашувате ли како би изгледало едно кулинарското шоу чиј водител е Чарли Шин? Погледнете го видеото и ќе добиете вистинска претстава, зошто ова “лошо момче” важи за еден од најдобрите холивудски комичари. Посебно внимание обрнете на неговата салата од домати!