Кул видео кое во неполни 2 и пол минути ќе ви покаже како едноставно да направите прекрасен лебед. Се што ви треба е едно обично јаболко, нож, добра волја и упорност. Не се обесхрабрувајте ако не ви успее од прв обид.  Верувајте, со малку тренинг ќе добиете резултат кој ќе ги импресионира вашите најблиски.