Инфографика

Мигусто е отворен за соработка со сите маркетинг агенции и компании кои сметаат дека овој блог е правото место за рекламирање на вашите брендови и продукти. Одлична посетеност, лојална публика на социјалните мрежи се само дел од препораките зошто да го одберете Мигусто. Во нашиот инфографик и медиа кит ќе најдете повеќе информации околку посетеноста, цените за огласување и можностите кои ги нудиме за пласирање на производи.

Инфографика

Лице за контакт:
Зоран Зафировски 078 54 54 82
zoran.z@migusto.mk