За сите Наташи и Наташки, а богами и за сите други дами, денес подготвивме еден специјален руски коктел. Фантастичен за дружба со другарките додека момците се зафатени со фудбалот!

Наташка коктел

By Б.Л. Published: June 12, 2012

    За сите Наташи и Наташки, а богами и за сите други дами, денес подготвивме …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Ставете ги сите состојки во шејкер и убаво промешајте.
    2. 2.Украсете со чадорче или свежи јагоди и послужете во високи коктел чаши.