Малиов со своите седум години, слободно може да го прогласиме за највештиот пица мајстор во светот. Вакво ролање на пица тесто, до сега немаме видено. Клинецов инаку работи во фамилијарниот ресторан на своите родители од кој и ги научил сите трикови, но очигледно многу брзо станал главна атракција. Навистина импресивно. Браво.