Неодамна заврши онлајн натпреварот на Адидас, кој имаше за цел да ја потикне индивидуалната креативност. Сите учесници имаа за цел да направат интересен дизaјн со логото на компанијата. Беа поделени во неколки категории и сите повеќе или помалку беа одлични. Она што нас не интересира што натпреварувачите направиле  во категоријата храна. Еве дел од најдобрите решeнија.

adidas сирење

adidas торта
adidas тапан
adidas колачиња