Познатата народна мудрост, “без старца нема ударца” на дело во новата кампања на Пепси. Погледнете што им прави чичко Дру на младите напалени баскетболџии. Она што тие не го знаат е што стариот Дру, всушност е професионалниот кошаркар Kyrie Irving. Освен магијата на кошаркарскиот терен, она што мора да го погледнете е трансформацијата на 20 годишниот Irving, во стар чича.