Не сте сосема сигурни дали знаете како да чоколадирате јагоди? Ова видео ќе ви помогне во намерата да споите два изворедни и секси вкусови, на јагодите и чоколадото. Феноменален десерт со особено афродизијачко дејство. Ако ви се допадна ова, кликнете и  на овој линк, каде ќе најдете  рецепт за карамелизирани јагоди.Мјами