Се прашувате ли како би изгледало ако наместо во стаклено шише, жестоките пијалоци се полнат во тетрапак амбалажа. Германскиот дизајнер, Jörn Beyer, дава одговор на оваа дилема. Одличен, креативен дизајн, кој се надеваме ќе мотивира дел од компаниите да одлучат да променат нешто во својата корпоративна стратегија.  Имаат совршен урнек. Амбалажава дефинитивно изгледа феноменално. Лајк!

[sws_scrollable_basic columns=”4″] [/sws_scrollable_basic]