Вашите клинци откачуваат на Angry Birds! Еве една наша идеја како да ги изненадите и да измамите насмевка на нивните лица. Краток и корисен туторијал на кој ги има сите етапи како вашиот мафин да добие налутен израз. Во оваа креативна декорација можете да ги вклучите и вашите деца, кои верувајте ќе уживаат во секој момент.