Правењето домашни крофни никогаш не било полесно. Особено ако решите да си го купите овој феноменален апарат за печење на домашни крофни. Подгответе смеса и за само пет минути на вашата трпеза ќе имате прекрасно испечени крофни кои со својот мирис ќе ги намамат и комшиите да ви се појават на врата и да ви побараат да ги пробаат. Апаратот на производителот Sumbeam изгледа тотално кул, изработен е од квалитетен материјал, односно од тефлон кој не се лепи и кој лесно се одржува. Вам ви останува само да го нарачате, да си направите смеса и да одлучите со што да ги наполните крофните. Дали со еурокрем, џем или со нешто сосема трето, изборот е само ваш.

Апаратчето чини само 33 долари и можете да си го нарачите преку интернет, на следниот линк.