За приготвување на вкусен десерт понекогаш навистина треба само неколку минути. Колач приготвен во микро печка идеален за да го спремите во моментите кога ви се јаде нешто благо, а немате многу време за плеткање по кујна. Следете ги видео упатствата и имајте добар апетит. А, да и Мигусто има приготвено нешто слично, па затоа кликнете  и разгледајте ја нашата верзија на пет минутен  чоко колач за двајца.