И порано кажав дека булгурот ги воодушеви моите најмили па затоа си смисливме и десерт, ни порача нашата пријателка Вања 🙂

Булгур во десерт

By Валентина Крстевска Published: October 15, 2013

  За десерт во 3 чаши...

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Пудингот подгответе го според упатството накесичката.
  2. 2.Во трите сада (чаши или чинивчиња) ставете по 2 полни лажици од булгурот и прелијте го со по 2 лажици од пудингот.
  3. 3.Пресотанатиот булгур помешајте го со малку пудинг,па распоредете го на врвот во садовите.