Моето воодушевување од вкусот на булгурот и сознанието колку е корисен за здравјето ме натераа да го користам на разни начини… Еве еден од тие…

Булгур во салата

By Валентина Крстевска Published: October 8, 2013

  Моето воодушевување од вкусот на булгурот и сознанието колку е корисен …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Измешајте ги сите состојки заедно и зависно од киселоста на краставичките, додавајте ги постепено, откако претходно ќе ги исечкате на коцкички.
  2. 2.Зачинете по желба. Јас додадов арапски зачин за'атар, но за него во некоја следна прилика.
  3. 3.Добар апетит!:)