Posts in category Ваши рецепти

Колекција на рецепти и слики испратени од читателите направени дома или кај свекрвата, или кај пријателите. Повторно супер јадења направени со многу љубов.


Печурки во сос
Ваши рецептиПредјадење

Печурки во сос

Едноставен прилог кој ги воодушевува дегустаторите и кој одлично си одговара со варено пржените моркови на Тетка Биберче:http://migusto.mk/vareno-przen-morkov/ и моите чешки кнедлики варени на пареа:http://migusto.mk/ceski-knedli-leb/ …

Read more 0 Comments