Posts in category Блендер

Информации за нови места, работи и продукти, интервјуа со познати и помалку познати фаци, репортажи за места во кои сме биле.


Правилен избор на храна за помалку целулитот
Советник

Правилен избор на храна за помалку целулитот

Др. Нела Деспотовска – Доктор по општа медицина и нутриционист во Виталиа Целулитот претставува проблем, кој го засегнува секоја жена независно од возраста. Најважно е да се има правилен режим …

Read more 0 Comments