Posts in category Food lab

Малку хемија во кујната. Што е она што секогаш сме знаеле дека е така, а никогаш не сме знаеле зошто? Поглед од перспективата на пар епрувети и многу хемиски реакции со чудни и незапамтливи имиња, ама сепак работи кои вреди барем еднаш да се прочитаат.