Posts in category Останато


Зачини

Шафран

Вистинскиот шафран (Crocus sativus) е многу скапоцен зачин, бидејќи се состои од осушени и сомелени толчници на цветови од шафран. Производството е многу сложен процес, …

Read more 1 Comment