Уште едно летно освежување од нашиот шанк. Внимавајте само да имате друштво кога ќе го пробувате овој коктел.

Цитрусијано коктел

By Гастронаутка Published: June 27, 2013

  Уште едно летно освежување од нашиот шанк. Внимавајте само да имате …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Ставете ги сите состојки освен минералната вода во шејкер и убаво промешајте.
  2. 2.Наполнете високи чаши (за сок) со издробен лед , а потоа додадете од приготвената мешавина (околу 4/5 од чашата), и на крајот додадете минерална вода.
  3. 3.Украсете ги чашите со парчиња свеж лимон или лимета.