Чоко милкшејк со додаток индиски оревчиња и кроасан. Доручек за мерак. Комбинација која не само што ќе ви ја даде потребната енергија, туку и ќе ве држи сити се до паузата за ручек. На здравје и добар апетит.

Чоколаден милкшејк со индиски оревчиња

By Гастронаут Published: March 19, 2014

  Чоко милкшејк со додаток индиски оревчиња и кроасан. Доручек за мерак. …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Млекото стоплете го. Ставето го во блендер и додадете чоколаден прелив.
  2. 2.Ако сакате да добиете милкшејк со фина структура најдобро е да во сомелете идниските оревчиња. Ако сакате да осетите парченца доволно е да ги искршите.
  3. 3.По млекото и чоколадниот прелив оди во миксерот. Убаво измиксирајте и сервирајте со на пример чколаден кроасан.