Иако надвор е ладно, па може да ви се чини дека најмалку ви треба коктелче што се служи со мраз, верувајте ни, не е така. Пробајте ја оваа црвена верзија на позната маргарита и ќе се уверите и самите….

Црвена маргарита

By Гастронаутка Published: December 20, 2012

    Иако надвор е ладно, па може да ви се чини дека најмалку ви треба коктелче …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Сите состојки освен нането ставете ги во подлабок сад или бокал и добро измешајте. Послужете во чаши во кои претходно сте ставиле по неколку коцки мраз. Украсете со ливчињата нане и малините набодени на стапчиња.