Еден од најпознатите коктели кој ја прослави Куба, за чие приготвување не ви треба никаква барменска вештина. Викајте друштво и забавата може да започне.

Куба Либре

By Гастронаут Published: August 6, 2013

  Еден од најпознатите коктели кој ја прослави Куба, за чие приготвување не …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Зелениот лимон пресечете го на половина. Едната половина исцедете ја, а другата исечете ја на парченца.
  2. 2.Во висока чаша ставете неколку коцки лед, додадете со цедениот сок од зелен лимон и налијте кока кока.
  3. 3.Додадете ги парченцата лимета. На здравје