Ве интересира колку храна можете да купите за пет долари ширум светот? Супер видео кое ќе ви појасни многу едноставно дали 5 долари ви се доволни за да преживеете. Компарирани се цените на бананите, кафето, оризот, јајцата… Инаку пивото е најскапо во Јапонија, а најефтино во Кинa 🙂