Уште едно видео кое супер ќе ви послужи ако немате идеја како да го искористите слободното време. Ви треба едно убаво јаболко, остар нож и забавата може да почне. Со малку трпени и умешност ќе направите интересна декорација која иако на прв поглед се чини дека е компликувана, верувајте ако сте внимателни ќе успете од прв обид. Ги очекуваме вашите резултати.