Супер интересно видео кое ќе ви демонстрира како да направите декорација од домат. На прв поглед се чини комплицирано, но верувајте од неколку обиди сигурно ќе ви успее. Ножот во раце, неколку домати за проба и очекуваме фотографија да видиме како ви испадна декорација.