Ако мислевте дека е комплицирано да направите домашен кари зачин се лажете. Оваа видео ќе ве увери токму во спротивното. Нема никаква филозофија. Она што е особено важно за кари зачинот е што преставува мешавина од повеќе зачини, што значи дека можете да си го направите по сопствен вкус и потоа викнете ги пријатели на некој зачинет индиски специјалитет.