Можеби си мислевте за да се направи добар комад моцарела треба навистина многу знаење и техника. Тоа е делумно точно, се разбира! Но како што вели Ненад од 24 Kitchen, „лако може свако“. Еве едно видео кое ќе ви демонстрира како да направите совршена домашна моцарела.