Џенаро Гонталдо големиот пријател и подучувач на славниот шеф Џејми Оливер ви демонстрира како да направите превкусна домашна паста, позната под името таљерини. Бидејќи италијанците се доктори за тестенини, а Џенаро важи за еден од најдобрите италијански готвачи, кога во некоја следна прилика ќе посакате да си направите домашна паста сетете се на ова видео и следете ги иснтрукции.