Мераклиите на њоки сигурно ќе се израдуваат на ова видео кое ќе ги убеди дека воопшто не е тешко да се направат супер вкусни домашни њоки. Рецептот е на познатио шеф Марио Батали, кој детално ќе ви објасни како да ги спремите. Ако овој рецепт не ви е доволен и Мама Лиле има одличен рецепт за домашни њоки/кнедли. Наша препорака е да ги пробате и двата и да ни пишете кој е подобар.