Драги мои, со тешко срце признавам, ама времето за зимница се повеќе се ближи. И сигурна сум дека ќе ви треба помош за да ги навјасате сите теглички, кутии, ќесички за замрзнување и сите останати реквизити. Па, барем за едно не мора да се мачите, а тоа е полнењето на ќесички. Оваа справичка има две рачки на кои се закачуваат ивиците на ќесичките, па тие си стојат отворени и можете да ги полните без проблем. Да не спомнувам и дека со еден ваков држач не треба да молите и да кукате кај членовите од семејството за малку помош. Екстра!

Инаку, овој држач можете да си го набавите овде!