Салата која се приготвува многу брзо, а е екстремно вкусна. Ја имате препораката од нашата пријателка Вања која ни го испрати овој рецепт.

Едноставна салата со урда

By Валентина Крстевска Published: January 10, 2014

    Салата која се приготвува многу брзо, а е екстремно вкусна. Ја имате …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Сите состојки се мешаат заедно, се дотерува вкусот и се послужува.
    2. Едноставна салата со урда2.Напомена: зачинот сумак го има во Веро маркетите во мали теглички, има киселкав вкус, а во оваа салата многу убаво се вклопува.Најчесто се користи за салати и други јадења со риба, но и за пилешко месо.