Овие ќебапчиња беа денешниот наш фамилијарен ручек и решивме да го споделиме со вас. Ако реши некој од ги приготви нека има добар апетит.

Фантастични ќебапчиња

By Мартина Пановска Published: May 29, 2013

  Овие ќебапчиња беа денешниот наш фамилијарен ручек и решивме да го …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Фантот ставете го во млака вода и оставете го неколку минути да остои.
  2. 2.Во истиот сад со фантот додадете го месото и направете смеса.
  3. 3.Од смесата формирајте ќебапчиња. Пржете ги со малку масло.
  4. 4.Како додаток исечкајте кромид, ставете буковец и направете малку мешана салата со марула и ротквица.