Еве една идеја за брзински оброк. Фант мешавината за сос од печурки отвора многу варијанти за поинакви варијанти на јадењата кои вообичаено ги подготвуваме…

ФАНТастична тестенина со печурки и сос од печурки

By Валентина Крстевска Published: May 28, 2013

  Еве една идеја за брзински оброк. Фант мешавината за сос од печурки …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Печурките кратко пропржете ги на 1 лажица путер и засолете ги по вкус.
  2. 2.Тестенините сварете ги на вообичаен начин, исплакнете ги со студена вода, додадете им 1 лажица путер, па на сеуште топлата рингла кратко промешајте ги.
  3. 3.Сосот од печурки подгответе го според упатството на кесичката.