На штотуку испечена фокача сите Мигустовци откачуваат. Досега имаме објавено неколку интересни рецепти како на пример фокача со компир и сланина и интегрална фокача, но најдовме и едно супер видео кое ќе ви појасни како едноставно да по дома да си направите фокача со рузмарин. Уживајте и споделете како ви се допадна.