Кој пробал макаронс знае дека станува збор за едни од највкусните ситни мали колачиња особено познати во Франција. Има многу варијација на тема, домашни макаронс, ние најдовме едно супер видео кое ќе ви појасни како да ги направите по дома. Останува само да ги следите иснтрукциите, да направите поголема доза и да викнете гости на дегустација.