Природно, освежувачко пијалоче идеaлно за било кој период од годината. Се подготвува многу едноставно, а ќе ви помогне за подобра хидратација на организмот.

Газирана портоколада

By Гастронаут Published: August 10, 2013

    Природно, освежувачко пијалоче идеaлно за било кој период од годината. Се …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Портокалите исцедете ги. Сокот заблажете го со една лажичка мед.
    2. 2.Додадете ладна кисела вода. На здравје.