Се сеќавате ли на серијалот “Топ листа надреалиста” и рубриката “Џурине кучне чаролије“. Ова е нешто слично, но со онаа битна разлика што трикот навистина функционира, за разлика од неуспешните совети на Џуро. Еве како совршено да одвоите жолчка и белка без ниту едно јајце фрлено залудно. Браво!