Патувачкиот ајс бар караван на Нескафе продолжува да крстосува. Основан цел и мисија на сите да им понуди чаша ладно фрапе, подготвено од професионалните Нескафе бармени.

Караванот денес и утре ве очекува во населбата Аеродром од 18 до 23 часот.Во среда, 25.07 ледениот караван на Nescafé Frappe се сели во Куманово, од каде продолжува во Струмица (26.07), Битола (27.07) и за време на викендот (28 – 29.07) се задржува во Охрид.

Еве дел од атмосферата досега. Доволен предизвик и вие да бидете дел од ова летно разладување 🙂