Сигурно сте се запрашале што јадата космонаутите додека се на некоја вселенска мисија. Ова видео го има одговорот. Ја имаме честа да го погледнемe главниот нутриционист на НАСА кој детално објаснува што смеат да јадат и на кој начин е спакувана храната. Дури е напишанао и двојазично, на англиски и руски, во случај колегите американци да ги викнат русите на ручек 🙂