Дали сте знаеле дека 1/3 од целата храна која годишно се произведува во светот, завршува во ѓубре? Фактот кој делува неверојатно, но за жал е вистинит. Погледнете го оваа видео, кое не само што треба да ја разбуди нашата свест како конзументи, туку и да ги промени навиките за производство, дистрибуција и продажба на храната. Сепак од сите нас зависи, дали ќе живее во похуман свет, каде ќе се цени секое залаче.