Ако сакате да го издекорирате вашиот фрижидер, имаме супер идеја како тоа да го направите на креативен начин. Многу едноставно, со само неколку потребни нешта, ќе добиете кул украс за кој сите ќе ве прашаат како сте го направиле.

Ви треба магнетна лента, декоративен картон, картичка, едно колаче, малку сламена лента, лепак и ножички. Внимателно разгледајте ги фотографиите и самите ќе се уверите дека е едноставно за правење.

Подгответе ги сите материјали за изработка на картичката.

На колачето врзете му панделка од сламена лента.

Картичките премачкајте ги со лепило.

На колачето ставете му лепенки.

Залепете го колачето за картичката.