Ирците како познати мераклии на виски, си имаат своја верзија како кафето да го збогат со екстра вкус. Нормално со една доза виски. Дали вие некогаш сте пробале „ирско кафе“? Ако не тогаш ова е правиот момент за тоа.

Ирско кафе

By Гастронаут Published: February 25, 2014

  Ирците како познати мераклии на виски, си имаат своја верзија како кафето …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Најпрвин пригответо го кафето. Искористете некое убаво инстант кафе.
  2. 2.Кафето префрлете го во стаклена чаша додадете кафеав шеќер и промешајте.
  3. 3.Потоа ставете виски, а одозгора декорирајте со малку шлаг пена.