Ароматичен коктел со јаболка и додаток арома од рузмарин. Одлична напивка за било кој период од денот. Можете да го приготвите со топла вода или пак да го оладите и да добиете домашна верзија на ладен чај.

Јаболков коктел со рузмарин

By Гастронаут Published: June 2, 2014

  Ароматичен коктел со јаболка и додаток арома од рузмарин. Одлична …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Водата ставете ја да зоврие. Префрлете ја во чаша, додате го медот и промешајте за да се растопи.
  2. 2.Исечкајте го јаболкото на парченца. Ставете го во чашата и додаете малку рузмарин.
  3. 3.Коктелот оставете го неколку минути да го поприми вкусот на јаболко и мирисот на рузмарин, а потоа конзумирајте.