Зошто да ја засладите вашата лимонада со обичен, бел шеќер кога може да направите една поздрава и поколиритна комбинација. Искористете кафеав шеќер и ќе добиете супер кафена освежителна лимонада.

Кафена лимонада

By Гастронаут Published: May 25, 2013

  Зошто да ја засладите вашата лимонада со обичен, бел шеќер кога може да …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Лимоните исцедете ги. Сокот ставете го во поголем сад.
  2. 2.Додатете 150г кафеав шеќер. Ставете неколку коцки лед. Добро измешајте.
  3. 3.По желба можете да користите и издробен лед. Декорирајте со парченце лимон.